Jedrek71 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 690zł za radeona9800se modowalnego[100%z gwarancją]na pro.Czy jest jakas lepsza alternatywa.Interesują mnie równierz wyniki uzyskiwane przez te[=>http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32688299] karty w OC,oraz wszelkie inne uwagi.O co chodzi z 2rodzajami chipa występującego na tych kartach[r350 i r360] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 w tej cenie ta grafa jest super, po wyniki zapraszam na orb'a (karta mo modzie i podkręceniu uzyskuje podobne do pełnych 9800pro), a o rdzeniach było już dużo, wieć szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 no ja bym bral, pamieci 2,5 ns to juz cos sam mam szafirka 9800se@xt z ramkami 2,8 ns i jest super, smiga sobie na 425@730 mhz na duronku1400@athlon xp 2255 mhz (fsb 225) 1024 mb w dualu mam w 3d marku 2003 6400 pkt i gierki wszystkie ladnie smigaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam tę kartę i 2.5 ns nic nie daje bo tak samo jak XV 9800s e na 2.8 ns (miałem) pamięci są niedowolotowane i na obu szły max 720-725 mhz bez artów. To oczywiście nie zmienia faktu że zakup ten jest jak najbardziej opłacalny chociaż ja dzisiaj miałem pecha - karta przyszła ale okazało się że jest szachownica po zmodowaniu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 No tak,ale jesli brałes w pcserwis to ją oddaj[tam brałes?].Ha no to raczej wyrok zapadł,pozatym są na raty.A czy ktos cos rozjasni jasli chodzi o występowaniu r360 na tych kartach??Ok poszukam tylko sledzę rownolegle 10 wątków i trochę się juz gubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araki0 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Mam tę kartę i 2.5 ns nic nie daje bo tak samo jak XV 9800s e na 2.8 ns (miałem) pamięci są niedowolotowane i na obu szły max 720-725 mhz bez artów. To oczywiście nie zmienia faktu że zakup ten jest jak najbardziej opłacalny chociaż ja dzisiaj miałem pecha - karta przyszła ale okazało się że jest szachownica po zmodowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 O tyle mnie to dziwi,że kolesie mają 10stron samych pozytywów,zadnych uwag.Czyli co?Trzeba szybko przetestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 masz 10 dni na sprawdzenie, czy są arty po odblokowaniu potoków, natomiast gware na karte masz 23 miechy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Mam tę kartę i 2.5 ns nic nie daje bo tak samo jak XV 9800s e na 2.8 ns (miałem) pamięci są niedowolotowane i na obu szły max 720-725 mhz bez artów. To oczywiście nie zmienia faktu że zakup ten jest jak najbardziej opłacalny chociaż ja dzisiaj miałem pecha - karta przyszła ale okazało się że jest szachownica po zmodowaniu :( To tak jak u mnie, powyżej 720 arty (pamiątki też 2.5ns) ale ja myśle,że to wina chłodzenia (a raczej jego braku) Też kupowałem niedawno w pcserwis ale zmodowała się w 100% bez problemu smiga jak głupia. Wyniki w markach jak pro a nawet więcej (podpis) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Wziłąbym albo 9800 Se z gwarancja na PRo albo poszukał na allegro bo czsami trafia sie pełny Pro z Silencerem za 750 ostatnio ( bardzo często) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...