freeman Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Pytanie do uzytkownikow tej wlasnie wypalarki. Czytalem juz testy, ale chce uslyszec Wasza opinie. Jakie ma wady a jakie zalety (szczerze prosze :wink: )? Ile plytek zle sie na niej nagralo juz? I czym sie rozni model LTR-24102B od LTR-24103S? :? No i czy cena 325zl to dobra cena? Dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 wypalara jest super test jest na www.in4.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Posiadam takową od niedawna, zakupioną za 356 zł, ale niestety niewiem jaki to dokładnie model bo jestem właśnie w pracy. Jest super, ale wypaliłem dopiero ok. 25 płytek. Mechanizm ulepszonego też świetnie działa. pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Nagrywarka jest super. mÓj kumpel ją ma i chyba wypalił na niej ze 400 płytek, no i ostatnio przegrywaliśmy Herosów 4. Z zabezpieczeniem poradziła sobie doskonale :) Polecam ją wszystkim. Tylko nie kupujcie 32 bo straszna kicha za 40 jeszcze lepsza od 24. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 :P Pewnie, że SUPER! - potwierdzam to co wyżej. To jedna z najlepszych, a cena też dobra. Jeśli masz jeszcze wątpliwości zadaj to pytanie na forum cdrinfo.pl. Tam też pewnie znajdziesz odpowiedź czym się różnią, bo ja mam akurat tylko 24102B :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Teraz wygrywaja LITE-ONy w testach itp, lecz pytanie czy tak samo dobrze beda sie zachowywac za pol czy powiedzmy rok. Ja sie wstrzymalem bo wiele z nich wrocilo do serwisu po sprzedazy (owszem jak na ta ilosc sprzedanych to na prawde malo, lecz zawsze to wiecej niz np LG, Ricoh czy PLEXTOR!). Jakos nie usmiecha mi sie wydac 350 zl (+ -) za cos po pol roku bede musial oddac do serwisu i potem jeszcze sie uzerac z serwisantami... JA SIE WSTRZYMALEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 No i czy cena 325zl to dobra cena? Dzieki! Ja wlasnie kupilem 2 Lite-On'y x32 za 350zl wiec mysle ze oplaca sie dolozyc te 25zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluee Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Wypalarka jest oki ale nie dzialaja na niej plytki zabespieczone securom (hmm taa chyba securom bo savedisk 1&2 to dla niej nie problem) ... dlatego zastanow sie nad lite-onem 32costam costam :) nie ma z nim najmniejszego problemu i na niej nie rozwalilem jeszcze rzadnej plytki .. a jesli chodzi o cene ? hmm 384 zl to raczej niezbyt wielki wydatek czyz nie ?? :) wiec milego palenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluee Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 czytalem wlasnie wlasny text hehe chodzilo o to ze nagrane na niej plytki zabespieczone securom nie beda dzialaly :) pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 czytalem wlasnie wlasny text hehe chodzilo o to ze nagrane na niej plytki zabespieczone securom nie beda dzialaly :) pozdro :):?: , że niby Lite-On nie daje rady z Securom - mój pali Securom aż miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluee Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 nie twierdze ze nie pali securom, tylko ze te kopie plytek zabezpieczonych securom nie dzialaja ... miedzy innymi dla tego nie kupilem LTR-24102B tylko LTR-32123S (bo tu jusz jest wszystko oki :) ... noo i jeszcze jedno - nie sprawdzalem czy to prawda o tym securom w 24 ... tak napisal chip po testach a ja mam w zwyczaju im wierzyc... pozdro :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...