andrjejewicz Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Mam problemy z dyskiem fugithsu. Bios wykrywa go itd, ale przy próbie instalacji nowego systemu instalator mówi że nie ma do nigo dostępu. Nie pomagają rzadne fdisk ani skandisk proszę o pomoc!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 IMO..... pozostaje zrobic low level format (poprawnie wypelnij dane bo jak zrobisz blad to... :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrjejewicz Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Może nie jestem lamerem ale nie wiem o co chodzi z tym low level?? System widzi ten dysk w manageze urządzeń ale do zawartości nie mogę się dostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Uszkodzona mechanika dysku. Sprawdź czy nie wydaje z siebie jakiś szczęków lub chrobotów. Obawiam się że pójdzie na złom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrjejewicz Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Jakiś dziwnych dzwięków nie wydaje działa tak jak zdrowy dysk ( w sensie głośności oczywiście:() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clavius Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Uszkodzona mechanika dysku. Sprawdź czy nie wydaje z siebie jakiś szczęków lub chrobotów. Obawiam się że pójdzie na złom.hmmm no nie obstawialbym tak stanowczo ta zepsuta mechanike :wink: ..... Sam tak mialem z lotnym dyskiem (wiadomo jak to sie dysk umeczy w plecaku :lol:) ... bios wykrywal zawsze, natomiast system/y niekoniecznie a jesli juz "go" zobaczyl to chcial go usilnie formatowac, zrobilem LLF i dysk dziala jak "nowka" :D Wiec mysle ze LLF bedzie "dobrym" lekarstwem. Może nie jestem lamerem ale nie wiem o co chodzi z tym low level?? System widzi ten dysk w manageze urządzeń ale do zawartości nie mogę się dostaćformat niskiego poziomu zrobi za pomoca "specjalnego" programiku, nie mam FTP wiec nie zapodam ale w sieci napewno znajdziesz (chyba na stronce Chipa jest) :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...