Lagier Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 http://www.thermaltake.com/products/caseMenu.htm spójrzice sobie ciekawe ile beda kosztowac i kiedy beda w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Normalne budy... jak wszystkie na podstawie Chemingów... Szczerze mówiąc to zupełnie nie kumam, komu mogą sie podobać te Chemingi, według mnie są brzydkie.... wszystkie, obojętnie którego manufaturera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 (...)i kiedy beda w polsce O ile będą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mi też się nie podobają. Ja wolę najzwyklejsze obudowy jakie są na rynku nie droższe niż 150zł (zasilacz można wywalić i kupić lepszy). Nienawidzę jakichś udziwnień czy kolorków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja lubie klasyczny wygląd... a przód tych dragonów i innych jest beznadziejny... za to mały mod tu i tam nie zaszkodzi... Najwięcej udziwnień i kolorków niestety jest w tanich budach, bo liste otwierają i zamykają Codegeny, a tam znaleźć normalną obudowe to nie ma szans... ale pare jest ładnych... Tracery (ja mam taka) i modecomy... no i Enlighty.... ale te drogie potwory są okropne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 (...)i kiedy beda w polsce O ile będą... zamówic sobie mozesz kiedy chcesz w 4maxie ale za 899zeta bez zasilacza!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 (...)i kiedy beda w polsce O ile będą... zamówic sobie mozesz kiedy chcesz w 4maxie ale za 899zeta bez zasilacza!!! No właśnie, jak nigdy bym tyle na bude nie wydał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Xaser II 5000 Plus 139 Euro Xaser II 6ooo Plus 199 Euro Troche taniej niz w 4maxie. Tylko nie wiem czy zasilacz tam jest. http://www.regenboog.net/docs/pi908288534_3.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Lepiej kupic tansza bude i lepszy zasilacz. Po co mi kawalek kolorowego plastiku za 900 stów???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kolorowy plastik mozesz sobie kupic za 150 zeta a nie za 140 euro. Wybacz roznica w wykonaniu i wygladzie jest ogromna. Fakt, lepiej wykonac samemu, byc z tego dumny, ze sie zrobilo samemy, ale nie kazdy ma zdolnosci, checi, czas i mozliwosci do zabawy w piwnicy. Kupa siana, ale jak kogos stac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kolorowy plastik mozesz sobie kupic za 150 zeta a nie za 140 euro. Wybacz roznica w wykonaniu i wygladzie jest ogromna. Fakt, lepiej wykonac samemu, byc z tego dumny, ze sie zrobilo samemy, ale nie kazdy ma zdolnosci, checi, czas i mozliwosci do zabawy w piwnicy. Kupa siana, ale jak kogos stac... Święta racja :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Normalne budy... jak wszystkie na podstawie Chemingów... Szczerze mówiąc to zupełnie nie kumam, komu mogą sie podobać te Chemingi, według mnie są brzydkie.... wszystkie, obojętnie którego manufaturera... sorry ale moim skromnym zdaniem każdy ma swój gust i każdemu podoba się coś innego mnie naprzykład podobają się te budy choć tak naprawdę bym ich nie kupił (przede wszystkim cena!!!) i faktem jest że samodzielnie wykonany mod daje dużą satysfakcję (wiem coś o tym :) ) a tak na marginesie to jakiego masz tracer'a??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 chenming? a nie przypadkiem chieftec? bo on chyba jest wytworca... niewazne, widzialem taka bude i naprawde jest to wyzsza klasa warta swojej ceny... ale fakt, jak za 500zl majac amd mozna kupic dobrego procka to sie nie dziwie ze takie wypowiedzi tutaj czytam :) ejemdi sux:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 chenming? a nie przypadkiem chieftec? bo on chyba jest wytworca... niewazne, widzialem taka bude i naprawde jest to wyzsza klasa warta swojej ceny... ale fakt, jak za 500zl majac amd mozna kupic dobrego procka to sie nie dziwie ze takie wypowiedzi tutaj czytam :) ejemdi sux:) no chociaż jeden koleś który mnie zrozumiał :) :) :) :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...