mitussm Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Zastanawia mnie jeszcze jedno, jaki jest czas pracy takiego pelta ?? Powiedzmy, przy dobrym zasilaniu i chłodzeniu. Nie chcę stracić kolejnego proca (jednego 1.2 załatwiłem, podczas dociskania bloku odpadła jedna nóżka:-( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 A mnie się własnie taki storm marnuje. NIESTETY kasy mi brak na TECa 226W, bo na zasiłkę od niego by się jeszcze znalazła. Ehh, powiem jedno, blok ma zajeb....ście dużą powierzchnię odprowadzania ciepła i stawia bardzo niskie opory dla wody. Idealny dla pelta, ponieważ może odbierać ciepło całym dnem, a nie tylko z nad jądra procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Odpaliłem zmodowanego celka 1.2, po 2h ufffff. Blok robił zwarcie na grafice. Na starej wodzie poszedł na 136Mhz (1620) 1.5V@1.7 wyżej juz sie resetuje, temp. nie przekraczała 40C. Proc 55W. Niedługo odpalam pelta i nowe WC, reszta sprzętu powinna wytrzymać do ok 160mhz na szynie. Na tyle chodził mi kiedyś tualatin 1.0. Jeszcze myśle nad zasiłką, ale 300W powinno wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...