Dudumaster Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 witam mam mała prośbe wie ktos moze w którym miejscu znajduje sie w tytułowym chieftecu regulacja napięc , bo mam je ochote zdeka przeregulować :) prosze o pomoc bo nie chce szukać na ślepo pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deshroom Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 witam mam mała prośbe wie ktos moze w którym miejscu znajduje sie w tytułowym chieftecu regulacja napięc , bo mam je ochote zdeka przeregulować :) prosze o pomoc bo nie chce szukać na ślepo pozdro. 1082711[/snapback] szukam informacji od wielu dni. nic nigdzie nie ma. kupuje panel regulacji obrotów Zalman i podłacze to 3-pinowe złacze do niego. boje się tylko że jak bedzie działac to go spale :rolleyes: moze specjaliści się jednak ulitują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 koledze raczej chodzilo o regulacje napiec zasilki,a nie napiecia na wentylach :]]] zarowno chiefteci 360DF jak i 420DF pozwalaja na regulacje linii +12V i +5V ,regulacja odbywa sie za pomoca jednego potencjometra,czyli zwiekszajac jedna linie automatycznie zwiekszamy tez druga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Czyli zabawa raczej niema sensu w twoijm przypadku mobo/grafa obciązaja w twoijm przypadku 5+ wiec masz zniżone 5+, ale masz przez to zawyżone 12+ (bo obciązenie 5+ doprowadza do zwiększenia 12+) wiec jesli podbijesz 5+ (pewnie masz ponizej normy) to jeszcze bardziej zwiększysz 12+ kture i tak jest zwiększone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...