PaniczAMG Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Witam mam poważny problem z Radeonem 9700. Jest to Hercules prophent 9700, ale system wykrywa go jako r9700 pro. I tak mój złom to: Msi KT4V; Athlon 2000 xp+; R9700 pro; 512 DDR; Samsung 40 GB; TAGAN 380 W. I problem jest następujący: Otóż na orginanych sterach (tych które mam z kartą na płytce) wsyzstko jest dobrze nie zawiesza sie i wszystko chodzi chyba dobrze. Ale w FIFIe 2005 nie moge ustawiać grafy... zawsze gram na najsłabszej, a jak mam nowsze stery obojętnie jakie czy OMEGi czy inne to zawiesz mi sie w grach. Doświatczyłem tego najwięcej razy w FIFIe2005 bo obecnie tylko w to gram. i tak czasami zagram z 3 mecze i zawiesi się a czasami już na samym początku !!! a więc w skrócie na starych sterach wszystko jest dobrze, a na nowszych zawiesza sie. PROSZE O POMOC !!! z góry dziękuje. pozdrawiam.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jak myslisz dlaczego przyklejono ten topic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...