tburdzy Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Cze mozecie mi powiedziec gdzie w win xp mozna znalezc plik ktory jest odpowiedzialny za boot menu, bo wyswietlaja mi sie 4 win xp przy uruchamianiu kompa i szukam tego pliku zeby to usunac, i nie moge znalezc, wiem ze to bylo cos w rodzaju bootmenu.log ale nie jestem pewien, prosze pomozcie. dziexxx z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Musisz odznaczyć w Opcjach folderów ukryj pliki systemowe i zaznaczyć pokaż pliki ukryte. A sam plik boot znajduje się na dysku tam gdize masz zaisnatalowanefo windowsa. Informacje zawdzięczam walrussowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 boot.ini w głównym katalogu c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...