THORGAL Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 No bo cholera nie zwrocilem uwagi i mam na stale...mac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 No bo cholera nie zwrocilem uwagi i mam na stale...mac !nikt nie wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ja odklejalem juz z 2 tnt2,(viper) i inno 3d za pomoca noza kuchennego i mlotka (przosze sie nie smiac ale to dziala) wkladasz miendzy radiator a chip ostrze i leciutko uderzasz mloteczkiem leciutko , jest to dosc inwazyjna metoda ale jak ktos ma wyczucie to da se rade nerwusom nie polecame tego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Są dwie metody. Albo dość intesywnie wygrzewasz karte np. grając w jakąś gre i wtedy szybko wyłączasz kompa wyciągasz karte. I puki klej jest jeszcze mięki próbujesz odczepić radiator. Albo zawijasz karte w worek do zamrażarnika, niech się pożadnie wymrosi to klej stanie się kruchy i łatwiej będzie ci usunąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Polecam FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...