Mephisto7 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Czy to prawda ze ten fonik ma straszne opoznienia przy pisaniu smsow :?: Jak jest z reszta jego funkcji czy tez ze sie tak wiesza :?: Zastanawiam sie nad jego kupnem ale jezeli tak jest to daruje go sobie Potrzebuje tel. bez zawieszeń i szybko reagujacy na komendy (nacisniecia itp) bez zbednych zamulen :wink: Prosze o odp. ludzi uzytkowujacych ten Phone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ja mam Se t630 i nie ma problemu z pisaniem sms pisze sie tak samo jak w innych telefonach a nawet lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 jak kozystasz z t9 to sa widoczne opoznienia ale spokojnie mozna sie przyzwyczaic :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ja mam t610 jak ma sie zapakowana pamiec to są zmulenia i przynajmniej mi raz na jakis czas ( raz na miech) zwisnie .... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ja mam t610 jak ma sie zapakowana pamiec to są zmulenia i przynajmniej mi raz na jakis czas ( raz na miech) zwisnie .... :?fonik się swapuje ;) U mnie nic się nie zawiesza, a baktryjka trzyma ponad tydzień (przy normalnym użytkowaniu słuchawki) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephisto7 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 jak kozystasz z t9 to sa widoczne opoznieniarozumiem ze przy normalnym pisaniu bez T9 to jest wszystko w najwiekszym porzadku :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 jak kozystasz z t9 to sa widoczne opoznieniarozumiem ze przy normalnym pisaniu bez T9 to jest wszystko w najwiekszym porzadku :?: tak, wtedy nie ma zadnych opoznien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Te opoznienia faktycznie wystepuja ale tylko jak sie pisze bardzo szybko slownikiem T9. Jednak mozna normalnie pisac, a tylko literki sie pozniej pokazuja. Czyli defacto mozna pisac tak szybko jak sie potrafi i nie ma to znaczenia czy literki sie pojawiaja po 0.3s czy odrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...