szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 na 110 iz mojego duronka wyszło 1100 potem na 120 i juz miałem 1200 ale nei chcaił przejsc 3dmark..wiec odrecic chciałem a tu sie okazuje ze juz nei chce chodzic na zadnej fsb wyszej od 110 co sie stało ...moze musi ostygnac albo cos...wczesniej chodził na 115 i było 1150 i wszystki smigało 3dmar przchodził cały a teraz cos sie zwaliło tylko co ..fsb zmieniałm za pomocy cpucoola bo w biosue nei dział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 na 110 iz mojego duronka wyszło 1100 potem na 120 i juz miałem 1200 ale nei chcaił przejsc 3dmark..wiec odrecic chciałem a tu sie okazuje ze juz nei chce chodzic na zadnej fsb wyszej od 110 co sie stało ...moze musi ostygnac albo cos...wczesniej chodził na 115 i było 1150 i wszystki smigało 3dmar przchodził cały a teraz cos sie zwaliło tylko co ..fsb zmieniałm za pomocy cpucoola bo w biosue nei działjak to w biosie nie działa ??? no to na początek restet biosu. a jaką masz temperature procka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja bym ci radził sprawdzić chłodzenie chipsetu. Pewnie nie ma nawet pasty pod radiatorem albo jest gdzieś z boku naciapane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 w biosie nei dziła bo ten bios jest jakis walniety w kacu to ecs a tak na tym modelu jest z duronami ze w biosie sie nie kreci i trzba cpucooleme ..tem proca 44 c na płycie to w sumie nie wiem bo w cpucoolu zawsze meiłem 2 temperatury podane a teraz mam 3 i nie wiem czy ta 3 to jest grafili czy czego ale w karzdym razie skacze od 33 do 53 i nie wiem co to ale to chyba grafiki .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 http://c:/windows/pulpit/bez_nazwy nie wiem jak sie te obrazki wkleja moze sie uda..a chodzi mi o ta temperature która to jest do czego a dokładnie chodzi mi o ta zielona tem 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ..moze teraz sie uda wstawi ten obrazek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ostatnia prubahttp://c:/windows/pulpit/xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 BTW obrazki trzeba wklejać z jakiegoś servka, z twojego kompa się nie da. Odnośnie tego BIOS'u: pisałeś że jest walnięty więc zrób flash'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Odnośnie tego BIOS'u: pisałeś że jest walnięty więc zrób flash'a nie bede robił flasha bo juz był robiony..poprostu na tej płycie i z tym biosem nic nie daje zmiana fsb..chodzi o durony podobno na athlonaj juz jest ok....a odnoscie cpucolla to czyja jest 3 temperatura ta na zielono bo mi strsznie skacze raz 20 a za chwile 65 to grafiki czy czego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...