R@F@L Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Posiadaczy wyżej wymienionego zasilacza lub podobnego prosze o podanie długości wtyczki kontrolera wentylatorów od obudowy do końca końcówki. Ja osobiscie nie zmierze tego ponieważ kabel ten skróciłem lecz jakby coś sie stało (odpukać) to mi go nie przyjmą na gwarancji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 A o ile go skrociles ? I czy miales plabe na obudowie zasilacza ? Bo jak zerwales plombe to niewiele ci to pomoze... Poza tym jak ci sie spali zasilacz (malo prawdopodobny przy tym modelu...) to i tak go dokladnie zlustruja. I ew. lutowanie bedzie widoczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 teraz ma około 10cm :] Nie ma plomby bo juz go rozbierałem z ciekawosci zobaczyc jak wyglada to cudo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 udany koleś jesteś , otwarłeś zasilacz , straciłeś gware , bo byłeś ciekawy jak to w środku wygląda :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a po co kabel skracałeś ???? nie prosciej go była wsunąć za zasilacz albo za płyte ??? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 ja brałem od Angeli i nie miałem plomby Ale miałem plomby na potencjometrach od regulacji 12V i czegoś tam jeszce (to były takie niebieskie robione klejem na goraco) Czy jak tego sie pozbyłem czy mam jeszce gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 o jeny :] nie miałem żadnej plomby więc jak sie skapna, że skracałem kabel i go wymieniłem ;) Kolega ma serwis RTV i od 20 lat włada lutownicą więc perfekcyjne przelutowanie kabla to nie problem. Chodzi mi tylko o długośc tego kabelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...