Hajdi Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Witam! Mam monitorek OptiView 14" i bardzo lubię tego staruszka ale mam problemik. Otóż monitorek zrobił się strasznie ciemny. Jak go rozjaśniam w PowerStrip i innych takich to nie działa to na filmy. Pomocyy !! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 moze juz czas na niego ? :lol: sprawdz w ustawieniach karty regulacje jasnosci dla 'nakladka video' czy cos podobnego - (tyczy sie filmow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 ovrelay zakładka ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 kineskop ci sie wypalil i tyle - nastepna faza to zmiana kolorow podczas telepania biurkiem - wiem co mowie bo robilem tak na informatyce i wszytskich wk*rwialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...