Skocz do zawartości
Spawacz

Heh wszyscy siÄ™ chwalÄ… to i ja:) Moje rekordy na fx5600 XT.

Przeczytaj mojega wypowiedz a bedziesz wiedzial jakie jest pytanie :)  

1. 1. Przeczytaj mojega wypowiedz a bedziesz wiedzial jakie jest pytanie :)

• NIE
      9
    • TAK
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ostatnio wszyscy się chwalą np. że jeden to ma 2500 w 3dmark 2003 na fx 5200 itd.

to postanowiłem i ja podzielić się z wami moimi wynikami :D:D:D

A no posiadam prolink fx 5600 XT o standardowych taktowaniach 239/399 :D

HEHE i bez żadnych radiatorów na pamiątkach i standardowym malutkim coolerze na gpu wycisnąlem 390/540 i full stabilność :D:D:D

Niestety niemam możliwości porównać sie z innymi na ORB ponieważ sflashowałem biosa do fx 5600 :(,

ale porównując moje wyniki z wynikami fx 5600 XTpowinienem być na 1 miejscu na ORB w 3dmark 2005 :D z wynikiem 421 punktów !! A aktualnie 1 to 372 więc zostawiam go daleeeeko w tyle !!!

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=181877

W 3dmark 2003 już jest trochę gorzej :D jestem 3009 punktów :D czyli 2 miejsce :( gdybym mugł sie tam wpisać :P. Ale jeszcze go przegonię!!!

http://service.futuremark.com/compare?2k3=3256908

No i 3dmark 2001se z wynikiem 11787 punktów no i tu byłbym na 8 miejscu :P ale i to niejest złe :)

http://service.futuremark.com/compare?2k1=8188635

Apropo to wszedzie podpisuję się Mival bo taki jest na ogół mój nick.

-----------------------------------------------------

Oczywiście to niejest koniec moich zmagań z tą kartą :D niedługo pomontuje chłodzenie mojej konstrukcji i wtedy pościgam się :D a i jeszcze kupię leprza zasiłkę i zwiękrze fsb :D

Mam zamiar pobić rekord w fx 5600 !!! żeby być jako 1 na orb :D:D:D chociaż w jednym 3dmarku :D a jak to mi się nieuda to wrócę do starego biosu i ile go jeszcze mam :( i wtedy wpisze się do orba :D na pięknych pozycjach :):)

A i odrazu tworze ankietę czy uda mi się prześcignąć wynik najleprzego na ORB fx5600 w 3dmark 2005 ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak zasilacz to sparawa najwyżej 2 tygodni :D bo ten już niedaje sobie rady a te napięcia :( stabilność poprostu na poziomie zerowym :D Tylko jaki wybrać do mojej konfiguracji?? Najlepiej jak najmocniejszy i do 200 zł +/- 50 :D nio chyba ze byłaby jakaś okazja i coś naprawde wartego ceny to.. :P

A karta :P hmm mogłem <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> leprzy procek albo leprzą kartę :D wybrałem to pierwsze :P. Zresztą niesądziłem że 5600 to taka chała :P niby miałbyć następcą ti 4200 a tu taki zonk :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałbym sie chwalic ale ja na swoim Geforsie 5600 - flash na 5600 ultra ze standardowych 275/500 mam podkręcone do 550/700 na standardowym chlodzeniu MSI, na pamiatkach nic nie mam jak zaloze jakies miedziaki na nie to tak 800 mam zamiar wyciagnać...I to by bylo na tyle apropos rekordu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi