tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam wszystkich Mam problem z moim Radeonem 9500 3.0ns.Udalo mi sie odblokowac 4 potoki omegami ale po instalacji cos sie dziwnego dzieje z napisami w windowsie xp. Napis START jest nie wyrażny i t.p. Nie mam zielonego pojecia co to może być. Sprzęt: AMD 1.8 ECS KT333 aktualizowany bios plyty RATUNKU Piszcie na tatutek@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Poprostu potoki są kopnięte, i lepiej już nie próbuj ich odblokowywać, jak sypią artami nawet pod windowsem... No chyba że niezależnie od tego podkręcałeś karte?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Nie podkręcalem karty. Oprócz niewyraznych liter nic sie innego nie dzieje. jaki wplyw ma plyta glówna i zlącze agp ja mam 4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Żadnego wpływu. Radki pracują dobrze zarówno na AGP x8 i x4. Sprawdzałeś jak sie sprawa ma w aplikacjach 3d?? Tzn. poprostu zapuść jakąś gierke, jeżeli będzie szachownica to potwierdzi się to co pisałem - potoki są nie sprawne, jeżeli obraz będzie czysty, możesz spróbować zwiększyć napięcie AGP w biosie, oraz zastanowić się nad zmianą zasilacza, bo to również może być przyczyna. Ale zrób to dopiero jak sprawdzisz czy nie ma szachownicy w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 To co napisał J-A-J-O + sprawdź zasilacz, to podstawa...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Dzieki wielkie Zasilacz mam 300 A w gierkach jest ok tylko te cholerne napisy w xp spróbuje zwiekszyć napiecie AGP w biosie na ile zwiększyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Stopinowo leć od 1,6V, jeżeli to nie pomoże daj więcej. A zasiłka do wymiany, inaczej długo się swoim radkiem nie pocieszysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 A jaką zasilkę kupic 300 nie wystarczy Jest to podobno bardzo dobry zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 A jaką zasilkę kupic 300 nie wystarczy Jest to podobno bardzo dobry zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Może i jest, ale podaj firme, jeżeli Codegen lub coś w tym stylu to wymiana jest KONIECZNA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 To chyba trzeba wymienić. Kupić 350 czy wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 kup sobie MODECOM'a 350 GTF ...lub FORTON FSP 300-60GTP ...lub Chieftec 360 DF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Nie mam pytan, koles, podobno babcia miala wasy. Slyszales cos o tym :P Moze podasz nam producenta tego swojego bardzo dobrego zasilacza :P Naucz sie pisac tutaj konkrety, a nie nic nie dajace bzdety. Jak chcesz kupic Codeshita, czy innego syfa i myslisz, ze bedzie dobrze, to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 To jaką zasilkę kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Siema!!! ja tez probowalem odblokowac potoki. w windowsie nie ma nic ale w grach sa kropki. czy wlasnie moze to bys wina zasialcza lub czegos innego. Mam durona 1000 plyta ecs k7vta3 v1 zasialcz Codegen 300:(:(:( Napiszcie cos o tym. A moze plyta glowna do [gluteus maximus] wiem ze ma juz swoje lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Siema U mnie w grach jest ok ale w xp napisy niektóre są kiszkowate,zamazane Spróbuje dzisiaj podkrecic napiecie w biosie na agp moze cos to da. Jak sie poprawi to napisze A plyte to chyba i ja musze wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jak macie sporej wielkosci artefakty, to raczej zabawy z zasilaczami nic tu nie dadza :P Widac karta ma uszkodzone te 4 potoki i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jak macie sporej wielkosci artefakty, to raczej zabawy z zasilaczami nic tu nie dadza :P Widac karta ma uszkodzone te 4 potoki i tyle. dokłądnie nie ma na to reguły raczej zasilka nic do tego nie ma ale i ta by wypadało zailacz zmienic chiefteck 360 DF nic innego, aha a probowałes przeinstlaować winshita?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatutek Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Siema A co to winshit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 albo koles se jaja robi albo faktycznie nie ma pojecia o niczym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...