Skocz do zawartości
tatutek

Pomocy - Radeon 9500 odblokowane potoki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Mam problem z moim Radeonem 9500 3.0ns.Udalo mi sie odblokowac 4 potoki omegami ale po instalacji cos sie dziwnego dzieje z napisami w windowsie xp.

Napis START jest nie wyrażny i t.p.

Nie mam zielonego pojecia co to może być.

Sprzęt:

AMD 1.8

ECS KT333

aktualizowany bios plyty

RATUNKU

Piszcie na tatutek@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadnego wpływu. Radki pracują dobrze zarówno na AGP x8 i x4. Sprawdzałeś jak sie sprawa ma w aplikacjach 3d?? Tzn. poprostu zapuść jakąś gierke, jeżeli będzie szachownica to potwierdzi się to co pisałem - potoki są nie sprawne, jeżeli obraz będzie czysty, możesz spróbować zwiększyć napięcie AGP w biosie, oraz zastanowić się nad zmianą zasilacza, bo to również może być przyczyna.

Ale zrób to dopiero jak sprawdzisz czy nie ma szachownicy w grach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pytan, koles, podobno babcia miala wasy. Slyszales cos o tym :P

Moze podasz nam producenta tego swojego bardzo dobrego zasilacza :P

Naucz sie pisac tutaj konkrety, a nie nic nie dajace bzdety.

Jak chcesz kupic Codeshita, czy innego syfa i myslisz, ze bedzie dobrze, to :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!!! ja tez probowalem odblokowac potoki. w windowsie nie ma nic ale w grach sa kropki. czy wlasnie moze to bys wina zasialcza lub czegos innego. Mam durona 1000 plyta ecs k7vta3 v1 zasialcz Codegen 300:(:(:( Napiszcie cos o tym. A moze plyta glowna do [gluteus maximus] wiem ze ma juz swoje lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak macie sporej wielkosci artefakty, to raczej zabawy z zasilaczami nic tu nie dadza :P

Widac karta ma uszkodzone te 4 potoki i tyle.

dokłądnie nie ma na to reguły raczej zasilka nic do tego nie ma ale i ta by wypadało zailacz zmienic chiefteck 360 DF nic innego, aha a probowałes przeinstlaować winshita??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi