bitt69 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Zachęcam do odwiedzania mojej nowej stronki Stefan WebSite. Stronka się jeszcze rozkręca, ale już troche na niej jest. Między innymi kursy w ebookach, opisy postaci z Diablo 2 i inne. Każdy użytkownik ma możliwość dodania linka do strony, newsa, czy też ciekawy artykuł. Zachęcam do aktywnego uczestniczenia w mojej stronie, co pozwoli na jej rozwój.[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 popracował bym nad logiem... najlepiej zrób je w kolorystyce reszty stronki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bitt69 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Dzięki GuC!o za trafną uwagę, ale jeszcze się tak dobrze nie znam na Photoshopie i kolor dobierałem na oko i z pamięci. Wiem, że lepiej by wyglądało w kolorystyce strony, ale aktualne logo to i tak już duże osiągnięcie. Pouczę sie Photoshopa i na pewno zrobię nowe logo. Pozdro i dzięki za odwiedzenie stronki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Eee no super stronka całość zajeła ci 15min? Nie ma się czym chwalić... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...