drajwer Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Czym różnią się kingstony value od zwykłych kingstonów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Zwykłych tzn. jakich? Kingstony są robione w dwóch seriach: Value i HyperX. Pierwsze na rynek masowy, drugie o zaostrzonych timingach, na lepszych kościach przeznaczone dla wymagających i OC maniaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajwer Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Aha. Czyli są tylko 2 rodzaje kingstonów. Bo już myślałem że normalne (nie hyperx) dzielą się na zwykłe, i value(czyli jakieś budżetowe). Czyli jak mam value to mam pełnowartościowe kingstony? Nie wiem czemu, ale na abicie nf7-s na tych memkach i mobilu 2500+ nie da się przekroczyć fsb 210. Napięcia zwiększałem z 2,6 naa 2,8, a na procu 1,9 przy 2,5giga. Na fsb chodzi stable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 a timingi? Moze masz za ostre? Kazde kręcą sie inaczej np. moje na 400mhz cl2-3-3-8 na 436 cl2.5-3-3-9 na vdimm2.8v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...