adi_em Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Mam teraz aktualnie 256 MB 400MHz ram'u. Kingstona ale to nie ważne. I chce jeszcze troche wrzucić. I tak się zastanawiam czy lepiej kupić 256 MB i lecieć na dualu, czy 512 i mieć 768, czy 512 i potem drugie 512 i znów dual... Prosze o rade!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 W sumie to masz dobre pamieci i szkoda by bylo sie ich pozbywac. Wszystko zalezy ile masz kasy. Ja bym chyba jednak kupil drugie 256MB, no chyba ze cie stac to kup dobre pamieci 512MB i bedziesz mial 768 - za jakis czas sie pozbedziesz tej kosci 256 i dokupisz druga 512 i bedzie juz wypas. Tak jak powiedzialem - wszystko zalezy od tego ile masz kasy. Co do duala - to nie ma co sie tak podniecac - w przypadku AMD (a widze, ze masz athlona) dual niewiele daje wiec raczej nie warto ograniczac swej decyzji w kupowaniu pamieci do wlasnie tego aspektu... Takie jest moje zdanie. (co innego kupowac firmowo zapakowane, podwojne pamieci, np. 2x256MB Geila ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Lepiej kupic 512L:) i z dualem dac sobie spokuj:) Co do sprzedawania ramu itd. To zalezy Jesli np. twoj chodzi na 400mhz cl2-2-2-6 albo cl2-3-3-8 to napewno nie warto sprzedawac natomiast jesli np. chodzi tylko na standartowych ustawieniach to mozna by sprzedac. Na ile wykreciles proca? jesli ładne sie kreci to pomysl o kupieniu jakis pamieci testowanych przez kogos pod względem o/c albo jesli masz kase jakies gwarantowane 466mhz-500mhz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...