Nessay Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Witam. Po pierwsze wiem, że były juz tematy na temat podkręcania grafy programami i wiem, że był temat podobny do tego ale nie dowiedziałem się wszystkiego i mam troche inne pytania. pytanie 1. Jaki program preferujecie do podkręcania grafy? Chodzi konkretnie o ATI (Radeon). Ważne, żeby zapamiętywał ustawienia po restarcie i żeby mało ramu wykozystywał najlepiej jakiś mało skomplikowany. pytanie 2. Ja podkręcam Power Strip'em ale robi jakieś dziwne żeczy np wyłącza mi ekran albo na sec ekran się wyłączy i za sec włączy wie ktos może dlaczego to robi?? Acha Flashować karty ze swoimi ustawieniami raczej nie chcem choć wiem, ze to jest jeden z lepszych pomysłów na podkręcanie karty. Co radzicie. Z góry thx za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Zapytam moze Ciebie. Kolega ma radeona i nie dziala mu TV-OUT. Jakim programem najlepjej go ustawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Zapytam moze Ciebie. Kolega ma radeona i nie dziala mu TV-OUT. Jakim programem najlepjej go ustawic ? Nie kożystam i nie kozystałem z TV-out ani razu więc nie pomoge Ci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Zapytam moze Ciebie. Kolega ma radeona i nie dziala mu TV-OUT. Jakim programem najlepjej go ustawic ? Nie kożystam i nie kozystałem z TV-out ani razu więc nie pomoge Ci :(To grzech nie wykorzystywac takiego czegos. Wlasnie od niedawna sie tym bawie i jest lepiej niz sobie wyobrazalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Kilka razy instalnalem se tego Stripa ale najczesciej nic nie mogl zrobic z moim radkiem ,wogole nie wykrywal czestotliwosci pamieci i rdzenia!!! Wiec se odpuscilem !! Potem znalazlem R3DTweak . I tu jest pole do popisu !!!! Mozesz praktycznie wszystko zmieniac ,wlacznie z indywidualnymi ustawieniami dla kazdej gry !!! SUPER !!! Jest jeszcze ATI RefreshFix ale on tylko naprawia odswiezania na WIN2000 i WINXP (wiem ze na tych systemach ono szwankuje nie wiem jak inne, aha na WIN9.x jest wszystko ok :) ). Uwazaj z tym programem bo moze niezle namieszac w rejestrze przy probach deinstalacji!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mam zainstalowany R3DTweak 3.6 i uważam go za najlepszy podkręcacz do Radeonów oraz do zmian innych ustawień (ogromna ilość opcji). Zainstalowałem również ATI RefreshFix i dzięki niemu nie mam już problemów z niskim odświeżaniem w grach pod Windows 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...