Snipi Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Mam pytanie mam neostrade 128 dzielona na 2 kompy poprzez router czy jesli zainstaluje cfosa to mi to przyspoiueszy cos czy nie? pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Cytat dzielona na 2 kompy poprzez router Cytat czy jesli zainstaluje cfosa to mi to przyspoiueszy cos czy nie? Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Tak myslalem dziekuje bardzo musze zmusic sasiada coby zmienil na 512 tylko ze on wogole z tego netu nie korzysta:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 to jeśli nie korzysta, to co cię boli, teoretycznie całe pasmo dla ciebie ;). Co do CFOS, on tylko pozwala na maksymalne wykorzystanie łącza: http://www.turbokrecik.neostrada.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tak to wszystko fajnie tylko nie wiem czyu bedzie chcial foplacic 20 zl/mies:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...