Bump Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Mam Athlona 2000 xp+ którego chcę podkręcić ale nie wiem jakie mam jądro a to chyba jest ważne żeby wiedzieć. Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia w systemie lub programowo ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Czy może mieć nazwę : Thoroughbred ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 aida ci powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 (edytowane) Najlepiej sprawdź u lekarza ona ci powie co jest nie tak z twoim jądrem! Doktor Aida! Oczywiście żartuje, Najlepiej CPU-Z Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Lowermann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 "central brain identifier" polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 cpuid albo aida Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...