mikaelus Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Mam taki wybór: albo Samsung 266MHz albo noname 333MHz - obie za 305zł. Co wybrać? Jak dobrze Samsung da się podkręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Nigdy nie miałem samsungów ale z tego co piszą na forum wynika że bardzo dobrze się kręcą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Wydaje mi sie ze lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te no-name... bo one na pewno pojda na 333, a mimo iz te samsungi sie swietnie podkrecaja to nie jest powiedziane ze pojda na 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ja bym wzioł samsugi-w zasadzie róznice pomiędzy 266 a 33 i tak są minimalne ale nie przekreślaj noname-więcej się o nich dowiedz jak możesz(na jakich są kościach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Aha jeszcze zastanawiam się nad Kingstonami 266 za 315z, albo TwinMos 333 CL 2,5 za 362zł (ktoś może rzec coś więcej?!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Aha jeszcze zastanawiam się nad Kingstonami 266 za 315z, albo TwinMos 333 CL 2,5 za 362zł (ktoś może rzec coś więcej?!) jak się zastanawiasz to znaczy że masz czas a jak masz czas to rozglądaj się za pamiątkami cl 2-te podkręcisz najlepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Czas = 1 tydzień, więc nie za dużo. Rzućcie coś więcej o TwinMos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Po pierwsze. Lepiej brac noname333 bo masz na 100% pewne 166MHz a jak trafisz na dobre moduly to wyciagniesz znacznie wiecej. Samsungi tego nie gwarantuja. Mi nie udalo sie jeszcze puscic Samsunga na 166MHz a kilka przetestowalem. Po drugie pamiec CL2 nie jest gwarancja dobrego krecenia. Przykladow jest wiele (np moje OCZ PC3000 CL2 vs Samsung PC2700 CL2,5) Po trzecie TwinMos-zalezy na jaki trafisz. Na kosciach Samsunga testowalem i nie byl w stanie pracowac z FSB wiekszym niz 175MHz (oczywiscie timingi na max)! Ale np na Winbondach podobno ida spokojnie na 200MHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...