k_luke Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 A więc: kupiłem nowy dysk i chciałem zrobić klona dysku systemowego... robiłem 2 razy i za każdym razem, gdy jest podłączony tylko nowy - ładowanie WindowsaXP zatrzymuje się na ekranie gdzie powinien być napis "Zapraszamy" - zamiast niego jest ikonka WinXP... System ładuje się natomiast, gdy podłączone są oba dyski - ładuje wtedy cześciowo pliki ze starego dysku... Szukałem na forum ale nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi, która by pomogła... Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Niech zgadne - dysk masz SATA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Niech zgadne - dysk masz SATA? Nie zgadłeś mam ATA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 U mnie byly podobne cyrki jak mialem przestawiony w BIOS-ie tryb pracy dysku na RAID. Sprawdz u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 U mnie byly podobne cyrki jak mialem przestawiony w BIOS-ie tryb pracy dysku na RAID. Sprawdz u siebie Także napewno to nie to, prosta sprawa nie mam Raida;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Przezywalem to 2 razy raz u siebie a raz u znajomego. U niego poszlo u mnie nie. Jesli jesscze masz stary system to przywroc ustawienia odnosnie liter dyskow i pliku wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Przezywalem to 2 razy raz u siebie a raz u znajomego. U niego poszlo u mnie nie. Jesli jesscze masz stary system to przywroc ustawienia odnosnie liter dyskow i pliku wymiany. To nic u mnie nie dawało... ale sprawę rozwiązałem poprzez: wykonanie pliku konfiguracji za pomocą SysPrep, a następnie Ghosta - sam nie dawał rezultatów... Pełny opis znalazłem na stronce odnośnie WindowsXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...