Al Bundy Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 no więc na początku była koncepcja potem to http://img.allegro.pl/photos/400x300/30/30...309664/30966478 i to http://img.allegro.pl/photos/400x300/30/30...2152/30215279_1 a potem t już tylko ciężka praca. trza było zedrzeć stary lakier gdyż był on popekany potem troche zabawy papierem sciernym, nastepnie lakierowanie i powstała... tadam :D Pozostało mi już tylko zakupić przystawki struny i klucze i będzie skonczona :D 4strunowa basówka Proszę o opinię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 a grasz na basie :?: :?: :D :D :D ja mam zamiar basówke kupić tylko z kasom ciężko ostatnio :cry: :x :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja mam zamiar basówke kupić tylko z kasom ciężko ostatnio :cry: :x :(jeszcze nie, właśie z powodów finansowych robię a nie kupiłem gotową :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 dlaczego kazdy chce grac na basie? ;) ferniz, nie pekaj.. kumpel ostatnio kupil bas funkiel nowke za 700pln.. czyli nie tak duzo.. ja za starego astera-elektryka dałem 180 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 dlaczego kazdy chce grac na basie? ;) ferniz, nie pekaj.. kumpel ostatnio kupil bas funkiel nowke za 700pln.. czyli nie tak duzo.. ja za starego astera-elektryka dałem 180 :D no w moim otoczeniu akurat 5 osób sunie na elektrykach a z inicjatywą basu tylko ja :D a nowy bas za 700zeta to niewiadomo co, za tyle to porządny używany cięzko dostac... chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 fajny basik. mój stary elektryk już ma tylko 4 struny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...