Gość hydro2 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jak w temacie,kiedy to wyjdzie ?? Slyszalem,ze jakos kiedys w 2005 tylko zastanawia mnie czemu tak nagle ucichlo o tej grze,przecierz to byl hicior??Jak cos wiecie na ten temat to prosze o odpowiedz bo bardzo czekam na ten tytul a z tego co wiem to duzo ludzi (ktorzy wiedza o jego istnieniu [np poprzez przejscie pierwszej czesci]) czeka na ten tytul,tylko cos nikt o nim teraz nie pisze,wiec drodzy tweakowcy,naprawcie ten blad i jesli wiecie cos wiecej na ten temat to napiszcie,z gory thx i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 na razie nie ma o czym pisać; o niczym takim nie czytałem, a czytam dużo różnych nowinek w świecie gier. Myśle ze jak przyjdzie odpowiednia pora, pojawi sie jaki trajler czy screenshoty - wtedy odkopiemy ten topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Też czekam na 2-kę, ale w obecnej chwili na tym polu cisza. Nie sądzę więc aby w najblizszym czasie wyszła ta gra. Nie przejmuj się jednak, XIII była na tyle popularna, że premiera rdugiej części na pewno nie przejdzie bez echa i usłyszysz o niej na czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Miejmy nadzieje,bo to byl jeden z lepszych tytołow w jakie gralem (inne to TR1,2,NFS2SE,NFSU,POPSoT,Rune,HL,Far Cry,Doom3 <--- to byly tytuły,które naprawde mnie wciagnely,przy innych nie czulem takiego klimatu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 no mslalelm ze szybciej jakos wyjdzie bo gra sie tak niespodziewanie konczy :D gra wciąga i nie moge sie doczekac 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...