UpSs Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 WItam. Czy ktos moglby polecic mi jakiegos w miare dobrego antyvirusa ktory niezre niesamowitych ilosci ramu i da go sie w kazdej chwili wylaczyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Wiele osób się zdziwi, ale polece czeskiego Avasta, wykrywa więcej wirusów niż Norton, a używa chyba 2MB ramu, co do innych Kaspersky, również nie żre zasobów, ale skanowanie trwa wieeeeeeki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 tu znajdziesz darmowego co żre połowę tego co avast ( u mnie avast kilkanaście mega zabierał- xp pro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 AVG Anti-Virus http://free.grisoft.com/freeweb.php/doc/2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 tylko ze AVG jest mniej skuteczny od AVAST'a, z paczki 592 wierusow AVG wykryl kolo 565 a Avast kolo 586 wirusow :) btw norton 2005 wykryl 589 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 z jakiej paczki? mozna szczegoly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 był już temat o antywirach : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21342 . polecam zajżeć tu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 kiedys sciagnalem sobie plik spakowany w ktorym bylo 592 (albo 598) wirusow i postanowilem zeskanowac go paroma antywirusami zeby sprawdzil ktory co poptrafi no i wyszko to co napisalem wyzej ps na jakims innym forum byla dyskusja nad pragramami antywirusowymi i jeden z uczestnikow dal linka skad mozna sciagnac taka paczke i samemu sprawdzic skutecznosc programow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 aha, czyli zadnych konkretow... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 hmm dla mnie to same konkrety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A nie starczy ci skaner online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ja osobiscie polecam: NOD 32 Outpost Firewall i pelen looz :D Jest to naprawde lekki zestaw i raczej nie obciazy Ci systemu zbytnio :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ru-dy Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Hmm... ja do tej pory uzywalem Nortona 2004, tylko ze jak wlacze real-time-scaner to komp dęba staje... tak muli że komp nie nadaje się do uzytku... Odradzam nortona 2004 - skuteczny to on moze jest, ale co z tego skoro kompa uzywać nie mozna... Obecnie szukam jakiegoś innego antywira... Jakieś propozycje???... myślalem o AVP - spowalnia to kompa jakoś znacznie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 panda rulezz .. przypominam żę temat o wirach był już dość szeroko odbił się echem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21342 ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAMOT007 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 P[olecam Avasta jest suuper i niezamula kompa:D POLECAM no i jest freware:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zawsze używałem nortona (2001-2005) albo żadnego, nortona jak mialem to wylaczalem auto protect, no bo sie nie dalo inaczej go mieć (muli :blink: ), jednak w sumie po co taki AV jak nie czuwa cały czas. No i tak testowalem alternatywy i wygrał AVAST! This is good shit! Teraz mam autoprotect, dużo wiecej opcji konfiguracji niż norton, i nie czuje go że chodzi. Czegoś takiego potrzebowalem i bardzo polecam! Wywalajcie synmateca z systemu! i do pepićków po avasta! <_< PS. darmowy to on nie jest całkiem, nie wiem na czym polega jego licencja ale... jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 PS. darmowy to on nie jest całkiem, nie wiem na czym polega jego licencja ale... jest ok 1215901[/snapback] Tradycyjnie - wersja home jest darmowa do zastosowań niekomercyjnych, konieczna jest rejestracja. Są też wersje płatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...