zaba1978 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam mam pytanko w tej chwili posiadam zasilacz Chiefteca HPC-360-202 i moim zdaniem jest troche za slaby na moj konfig:AMD64 3500 (socket 939),msi k8n neo2 platinum,1 gb ram,nagrywarka,cd-rom,dwa dyski,radeon 9800pro.Procka sie boje podkrecac na tym zasilaczu bo nie wiem czy wytrzyma i wlasnie nie wiem jaki zasilacz by byl odpowiedni.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 jak nie wytrzyma to sie wylaczy :P paranoja :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 jak nie wytrzyma to sie wylaczy paranoja Bardzo smieszne kolego.Dzieki za wyczerpujaca wypowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 No bo taka jest prawda :) Jesli sie przeciazy to sie wylaczy. To nie jest jakis condom albo rubik tylko firmowy zasilacz. paranoja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Tia, popieram, kolejny objaw paranoicznego strachu przed brakiem mocy. Mam kolesia, który uparcie twierdzi że GF FX5900 + dureń 1800 wymagają zasiłki ponad 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...