hugos Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Mam pytanie, czy da się przerobić Bartona XP-M 2500+ na wersję wieloprocesorową MP? Jak to zrobić. Muszę przyznać, że nie miałem w ręku Bartona XP-M ale na zdjęciach jakie widziałem mostek (pierwszy z prawej przy L5, ten który w "zwykłych" XP daje nam procek MP) jest już połączony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Mobile mogą pracowac jako mp.Niewiem czy wszyatkie są odblokowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Przerobienie moblia na MP to kwestia połączenia dwóch punktów w mostku bodajrze L12 , to ten sam mostek ktory odpowiada za Mobile tylko pierwsze dwa punkty od prawej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 przerobka na MP polega na polaczeniu 1 mostka L5 od prawej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 przerobka na MP polega na polaczeniu 1 mostka L5 od prawejMasz racja pomylilem sobie te dwa mostki, a drugi od prawej to mobile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 mieciop kazdemu sie zdaza , a drugi od prawe to mod na mobila to fakt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tutaj link ze zdjęciami ( tak dla ułatwienia ;) ) http://forums.2cpu.com/showthread.php?thre...P+mod+l5+bridge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Panowie-jeszcze raz piszę ze wszystkie mobile posiadają tą opcje odblokowaną.[3 z 3 które sprawdzałem].I niejest to tylko moje odkrycie,ale nawet jednej z gazet to opublikowali.AMD o tym milczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...