Pinki Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Witam Chialbym sprawic sobie DVD Co myslicie o tym modelu :?: :twisted: Moze ktos go ma :) Musze poznac opinnie innych :) http://www.pioneeraus.com.au/multimedia/pr...117/dvd-117.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 właśnie ostatnio kumpel kupił sobie taki napęd ale coś chrząkał przy włączaniu kompa więc poszedł wymienić i sie dowiedział że cała partia była jebnięta.ale pioneer ma dobre napędy polecam :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nie sądze by ktoś go miał jest stosunkowo nowy :) ja mam Pioneera 106S i 116 i jestem z nich bardzo zadowlony bez wachania wziąłbym tego 117. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 a to chyba mi sie modele pomyliły ale mi chodziło o ten najnowszy 16/48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 a to chyba mi sie modele pomyliły ale mi chodziło o ten najnowszy 16/48 Hmm Pioneer nie ma modelu z odczytem 48x Najnowszy jest 117 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 to w takim razie kumplowi sie cos pomyliło :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ja mam 105 i jestem b.zadowolony pioneer robi jedne z najlepszych napędów dvd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Pioneer nie ma modelu z odczytem 48x :twisted: i chwała mu za to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 W takim razie ja muszę napisać , że wszystkie slotowe 106 są okropnie głośne i równie okropnie dobre, co do innych modeli to nie oriętuje się zbyt dobrze. Obecnie wybrał bym zdecydowanie i jednogłośnie TOSHIBE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...