ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 http://sklep.komputronik.pl/pliki/r/ramd256ddrm/db.jpg Czy są dobre i za ile można je sprzedać Nówka sztuka!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 To mi wygląda na TwinMos'a na kościach Elixira...!? Wyceniam je na 310-330zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Nie wiedziałem że Elixir robi pamięci. Wiem że są TwinMos'y na Winbondach i to są jedne z wydajniejszych pamięci na rynku koło Samsunga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Małe sprostowanie!! Nie ma na tej kości którą posiadam naklejki Twinmos dopiero teraz to przyluczyłem. Czy wiele to zmienia i pytanie drugie! Ktoś chętny ?????? Chodzą cas2 narazie na maxa 150 bo wiecej nie moglem potestowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Małe sprostowanie!! Nie ma na tej kości którą posiadam naklejki Twinmos dopiero teraz to przyluczyłem. Czy wiele to zmienia i pytanie drugie! Ktoś chętny ?????? Chodzą cas2 narazie na maxa 150 bo wiecej nie moglem potestowacTo i tak nieźle jak na pamięci 2100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...