kuicets Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mam NEC-a ND-2500A kupionego w USA. Przleciał w zloznym kompie, ale widać że buda latała. Już byłem pewien ze nie bedzie działal. Troche pochodził i padl. Da się coś z nim zrobić? W każdym programie do nagrywania pisze mi ze błąd buforu. Pomocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 da sie , wywalić do śmieci :lol: co to za pomysł żęby wysyłać pc bez zabezpieczeń żadnych :lol: jeśli dvd działało a teraz nie działa to jest RIP , przykro mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Jest sprawa, o ktorej nie powiedzialem - wypadlo mi z glowy Nagrywa i kasuje DVD-RW i cyzta wsysztko. DVDR nie nagrywa. Moze ktos ma teraz jakis pomysl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...