Skocz do zawartości
Elektron

Neostrada :):):)

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie - <span style="color:red;">[ciach!]</span>a TPSA. neostrada+ i wogole neostrada dostepna jest dla 20% uzytkownikow - reszcie brak warunkow technicznych, to raz a dwa to czemu ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>a place za sdi 140 zl/miech a neostradowcy+ placa tylko 60 zl wiecej za 6-7 krotny transfer tego co na sdi? co to do cholery ma byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Ja sobie ostatnio założyłem neo+ i sie rozczarowałem max.transef z jakim mi sie pliki sciągają to 440 kb/s i nic więcej a powinno być 512 kb/s  :twisted:  <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tpsa.

Czego oczekujesz stary po polskich łączach???? Na uczelni mamy światłowód i chodzi tak samo jak Neo+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Ja sobie ostatnio założyłem neo+ i sie rozczarowałem max.transef z jakim mi sie pliki sciągają to 440 kb/s i nic więcej a powinno być 512 kb/s  :twisted:  <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tpsa.

Czego oczekujesz stary po polskich łączach???? Na uczelni mamy światłowód i chodzi tak samo jak Neo+.

512 kb/s a mi tylko z 440 idzie ale zato bardzo często mam maksymalny transfer :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się właśnie zastanawiam nad tą Neo+. Już postanowiane że zakładam stałke, tylko wacham się pomiędzy jakimś WaveNet'em (128kb/s) 90zł abonament i założenie 400, a właśnie Neostradą+. WaveNet jest dokładnie 2 razy tańszy, ala Neo 4 razy szybsza :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

ja tam bardzo czesto mam grubo ponad 512kb ,czasami nawet 600 idzie, jak dla mnie to lacze to zajebista sprawa 8)

na neostradzie+ 512kbps macie transfery rzedu 440kb/s ? Dobrze sie czujecie? Proponuje sie przespac :D
Tak 440 KILO BITÓW nie bajtów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi