Biedron Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Witam. Mam problemy z siecią. Objawiają się tym że nie mogę wchodzić na część stron (np. wyszukiwarka na suprnovie), nie mogę się też łączyć z niektórymi serwerami CS'a. Admin zarzeka się że nie blokuje żadnych portów. Jest to łącze 512/512 - radio. Z tym że ma zew. IP to jest to łącze - http://www.radionet.com.pl/ . Nie wiem czy ma coś do tego przeglądarka ale korzystam z IE. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 hmmmm....... to dziwne sprawdz czy zadne programy anty spywarowe lub tego typu nie blokuja dostepu :idea: byc moze masz za wolne lacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Nie mam zadnego syfu jesli o to Ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...