Kisiu Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 cze.Jeśli zmieniam pamięci z sdr na ddr to musze zmieniać jakieś opcje w biosie??Mam ecs k7s5a.Wiem że to może głupie pytanie ale wolałem się upewnić!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Wyciagasz SDR wkladasz DDR i dziala, nic nie przelaczasz w BIOSie. Chyba ze chcesz sie bawic timingami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draks_Maxim Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Wyciagasz SDR wkladasz DDR i dziala, nic nie przelaczasz w BIOSie. Chyba ze chcesz sie bawic timingami :P no niewiem czy sie pobawi zaminami timeingow ;=] sam ma w 2 komie ten " cud : techniki :) i za duzo tam niema ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...