Gość Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 tez cie lubie ;-) praktycznie w kazdej nowej grze taki radzio jest szybszy .... a cena .hmmm widziałem gigabyte 9550 128bit/128mb za 255zł ;-) moze chcesz linka:>?prosze o jakies DOWODY bo pisać ciach!ły kazdy może UPDATE 9550 nie ma ale wstaw sobie go zaa 9600, jak chcesz to nawet 9600pro http://www.ixbt.com/video2/over2k4-over.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 daj linka za 255 gigabytea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 tez cie lubie ;-) praktycznie w kazdej nowej grze taki radzio jest szybszy .... a cena .hmmm widziałem gigabyte 9550 128bit/128mb za 255zł ;-) moze chcesz linka:>?prosze o jakies DOWODY bo pisać <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły kazdy może UPDATE 9550 nie ma ale wstaw sobie go zaa 9600, jak chcesz to nawet 9600pro http://www.ixbt.com/video2/over2k4-over.shtml Hah, swietny link Leborg. Nowi uczestnicy forum nie maja pojecia czym jest karta gf4ti. Poczytali 2 strony do tylu maxymalnie gdzie o ti4200 juz chyba wogole nie ma (przynajmniej w czasach jego swietnosci). Forum zalewa fala beznadziejnych radeonow z najnizszych półek. Wiec skad taki jeden z drugim ma pozniej wiedziec co wogole pisze :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 bulva ja za parę dni będę miał do sprzedania Ti4200 od MSI na Hynixach 3,6, 64Mb,chodzi miodnie,dooma wciąga lewą dziurką :D ,wcześniej miałem Ti200 i róznica jest spora-lepiej brać GF4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 tez cie lubie ;-) praktycznie w kazdej nowej grze taki radzio jest szybszy .... a cena .hmmm widziałem gigabyte 9550 128bit/128mb za 255zł ;-) moze chcesz linka:>?prosze o jakies DOWODY bo pisać <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły kazdy może UPDATE 9550 nie ma ale wstaw sobie go zaa 9600, jak chcesz to nawet 9600pro http://www.ixbt.com/video2/over2k4-over.shtml Hah, swietny link Leborg. Nowi uczestnicy forum nie maja pojecia czym jest karta gf4ti. Poczytali 2 strony do tylu maxymalnie gdzie o ti4200 juz chyba wogole nie ma (przynajmniej w czasach jego swietnosci). Forum zalewa fala beznadziejnych radeonow z najnizszych półek. Wiec skad taki jeden z drugim ma pozniej wiedziec co wogole pisze :) ? tak link jest conajmniej ciekawy;] zwłaszcza ze po jego podaniu jakos fani 9550 i 9600 jakos zamilkli. 4ti posłuży jeszcze baaardzo długo, i to jest wg mnie nalepsza karta nvidii do tej pory[ mam na mysli próbe czasu jaką przetrwała] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Nie zamierzam debatowac nad wyzszoscia jednej karty nad druga :) Chociaz uwazam ze 4ti jest bardzo udana karta :wink: Ale uwage moja zwrocily testy :idea: Imho robione troche bez pomyslu,bo jaki ma sens testowanie kart w rozdzielczosci 800x600 8O ta rozdzialka dzisiaj nadaje sie do testowania procow a nie nowych kart :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 no niby tak ale weź pod uwage że procek był na wszystkich kartach ten sam;] po za tym testy w 1024 też są :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...