komsad Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Od niedawna korzystam z azureusa i szczerze mowiac nie do konca wiem dlaczego ma miejsce nastepujacy problem: minki zielone wszystko smiga - sciaga z predkoscia 70 kb/s wysyla 13 kb/s po jakims czasie zaczyna hamowac az do zera (obie wartosci) potem znowu rusza ale nigdy juz nie dociera do wartosci 70kb/s..... pozniej znow zwalnia i staje.... chore.... i tak w ciagle moze ktos wie dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 bo jak mniej osob posiada koncowa czesc danego pliku to bt sie rozlacza z osobami ktore nie maja tej czesci pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 klopot w tym, ze tu nie chodzi o konce plikow a o dowolny etap sciagania. zawsze ciagnie slicznie po wlaczeniu azureusa, potem zwalnia i czasem zostaje juz na tych slicznych zerach do czasu ponownego startu azureusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Byc moze jest to problem zbyt duzej ilosci peers i seeds z ktorymi probuje laczyc sie Azureus, a nie radzi sobie z tymi polaczeniami dobrze Twoje lacze (dlatego cacy jest na poczatku gdy malo jest polaczonych z Toba a qpa jest potem gdy jestes polaczony z duza iloscia osob). Sprobuj najpierw w jego opcjach zaznaczyc "Slowly connect new peer connections". Testuj. Jesli to nie pomoze sprobuj zmniejszac "Maximum number of connections per torrent" (np na 20-30 albo i mniej, testuj) oraz "Domyslna maxymalna liczba polaczen wychodzacych na torrent" (2 jest najmniej, mozesz tyle sprobowac). U mnie pomoglo, mam zaznaczone "Slowly...", "Max number..." na 25, "Domyslna max..." na 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 HMMM... slowly mam max nubmer - 100 przy 30 jest gorzej... dolek w tym, ze co bym nie ustawil to i tak po jakis czasie transfer staje na zerze i po restarcie azureusa dopiero jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 W takim razie moze zmien program. Z mojej strony moge zaproponowac BitSpirita, ktory rozwiazal dawno temu podobny problem u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...