Qnen Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Pomóżcie. Komp mi się wiesza po każdorazowym starcie, lub pojawia się niebieska plansza z błędem. Wtedy muszę go sam zrestartować. Ponadto potrafi się sam zrestartować kasując przez to np. pliki które ściagam przez e-donkeya. Nie raz zrestatował mi ustawienia gg. Gdy chodzi już ok 15 min. to nic mu się złego już nie przytrafi. Powiedzcie co to może być. HELP ME. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 aaaaaaaaaaaaaaaa coś takiego jaki to komputer ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qnen Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Duron 950, 256 RAM, XP, GeForce 2 MX 400, ECS K7S5A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Hmmm....mialem cos podobnego...raz po bawieniu sie w ustawieniach pamieci...a raz po zlym ustawieniu zworek na hdd...w takich sytuacjach pomaga pelny format c: i sprawdzanie odpoczatku co sprawia problem...jaki masz bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ja mam podobny problem. komp samoczynnie mi sie restartuje jak gram w Q3 lub Colina McRae 2004.. jak w DC++ tworzyl sie spis share files to chyba z 5razy sie restartowal.. stery do grafiki wymienialem ale za kazdym razem wyskakiwal komunikat ze nie przeszly one testow zgodnosci z XP czy jakos tak. zainstalowalem mimowszystko. ale tu raczej niechodzi o stery.. podejrzewalem ze moze HDD sie przegrzewa.. ale w koncu podczas gry to wogole niepracuje.. procek tez niejest przegrzany Athlon 2000+ ma temp 58 stopni ..prosze pomozcie mi!!! niewiem co robic!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...