Neo_x Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 siemka. wie ktos jak zablokowac dana stronke w operze tak zeby nie dalo sie na nia wejsc?:) jest taka opcja w IE ale w operze nie moge tego znalezc :) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Możesz spróbować za pomocą OperaAdFilter. Nie testowałem i nie wiem jak się spisuje. Wydaje mi się, że jest to coś podobnego do AdBlock'a w Firefox'ie, powinieneś bez problemu utworzyć filtry blokujące określone strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 ok. nie mam pojecia jak to skonfigurowac qrcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Poczytaj tutaj - http://www.monroeworld.com/operafilter/index.php . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...