pbuda Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 R9800Pro@R350 ustawiony na 400MHz dzialal spoko... po podniesieniu do 408 z obudowy zaczal dochodzic mnie dziwny odglos, prawdopodobnie wlasnie z wiatraka silencera... Czy jest mozliwe, ze regulator predkosci na radku zwiekszyl automatycznie ilosc obrotow na silencerze?? Silencer ustawiony na high. Dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Czy jest mozliwe, ze regulator predkosci na radku zwiekszyl automatycznie ilosc obrotow na silencerze?? Silencer ustawiony na high."Regulator prędkości na radku"? 8O Może te 8 MHz to za dużo i zasilacz "500W" nie wyrabia... :lol: Upewnij się co hałasuje, zatrzymaj na chwilę pozostałe wiatraki albo ten na Silencerze to będziesz miał pewność. Zresztą jest już duży temat o ACS + kilka mniejszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Regulator prędkości na radku"? 8O Może te 8 MHz to za dużo i zasilacz "500W" nie wyrabia... :lol: Ahem, zasilacz jest lepszy niz ci sie wydaje :> I owszem, to odglos z silencera. I nie dziw sie na ten 'regulator predkosci'... nie chcialo mi sie pisac 'regulator predkosci obrotowej wiatraka na radiatorze na karcie radeon 9800 pro'........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 moze cewki na płycie piszczą albo twój "zaslacz" 500W nie wyrabia :] Sprawdź napiecia miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 @pbuda - Niezly z ciebie Kamikadze 8O - sprzet za kilka kolek i zasilacz za pare zloty. I od kiedy na R360 sa jakies regulatory obrotow? - mi nic o tym nie wiadomo. Nie napisales jaki to Silencer - nowa, stara wersja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ehhhhh..... smiejcie sie smiejcie, mi wystarcza ze ma tyle mocy ile ma... ;) a co do regulacji obrotow wiatraka, to jest ona automatyczna... jak masz standardowy radiator, to pusc sobie cos 3d na dluzej, zaraz po wlaczeniu kompa :D uslyszysz roznice ;) jesli chodzi o silencera, jest w podpisie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 dobra zostawmy te zasilacze chociaż jak patrze na to ze na allegro qtec 500W jest prawie w takiej samej cenie co chieftek 360WDF to smiać mi sie chce :lol: A tak pozatym to cos niechce mi sie wierzyć ze silnecer ci piszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 no, mi tez :lol: Tak btw to ta zasilke dostalem jak mi w innej zasilce cos tam padlo ;) A jesli chodzi o silencera, to tez mi sie nie chcialo wierzyc (choc oczywiscie zawsze moze sie trafic gorszy model). Dzisiaj przy 417MHz zaczela mi latac plamka na ekranie w atitools wiec zszedlem do 415 i po pol godziny tego dziwnego dzwieku nadal nie bylo... coz, moze jestem przewrazliwiony... dzieki wszystkim za, em, pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 A tak jeszcze a propos 'swietnych' zasilaczy, to DEER 350W utrzymal u kolesia cd, cd/rw, dvd/rw, 2 dyski sata160gb i northwooda 2.4 :) wszystko z radkiem 9500@9700. I nadal trzymal napiecia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...