Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wczoraj zmieniłem Bios z 2314, na najnowszy ze strony EPOX i temperatura systemowa spadła z 31-33 do 25*C. Jak to możliwe ?? Czyżby bios mógł zmienić wskazania temperatur ?? Zauważył ktoś jeszcze taką zmiane bo aktualizacji biosu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wczoraj zmieniłem Bios z 2314, na najnowszy ze strony EPOX i temperatura systemowa spadła z 31-33 do 25*C. Jak to możliwe ?? Czyżby bios mógł zmienić wskazania temperatur ?? Zauważył ktoś jeszcze taką zmiane bo aktualizacji biosu ? eeeeeeee.e......e.e.e.e.e... jak ty to zrobiles, ze masz 33C na antku? nie widze w podpisie, zebys mial WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 duren powinien miec taka temp (mowie o tych 31-33) a 25 to nawet na durnia za mało. albo bios fiksuje albo moze o tem wewnatrz obudowy mowimy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 loodzie !! czytajcie dokładnie posty !! Tom.O napisał - SYSTEMOWA, a nie CPU ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 loodzie !! czytajcie dokładnie posty !! Tom.O napisał - SYSTEMOWA, a nie CPU ! Wreszcie ktoś to zauważył. Na CPU to mam 44-48*C. Systemowa - w obudowie - (nie wiem gdzie jest ten czujnik) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie wiem jak na Twojej płycie, ale na kilku płytach widziałem czujniki w okolicach pierwszego slotu PCI a druga sprawa, to nie wydaje mi się logicze, aby temp. Mobo w normalnych warunkach była w okolicach 25'C, chyba że masz w pomieszczeniu 15'C :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Czyżby bios mógł zmienić wskazania temperatur ??oczywiscie ze tak:D vide asus a7v333... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 u mnie temp MB kręci się w granicach 28-31 (temperatura otoczenia "pokojowa") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...