dziadek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Witam !!! Wiem ze problem jest stary, ale: Zlozylem sobie nowy komputer i mam problem! Komputer: AMD Athlon XP 2600+, płyta ABIT NF7SG2, RAM DDR 512MB PC-400, karta graficzna GFX5500 128MB [128bit] zasilacz 300W Dysk twardy SEAGATE 160 GB - 7200 Barracuda 7200.7 8MB nagrywarka DVD Nec 3500A wiesza sie co jakis czas w zupełnie nie przewidywalnych momentach. Poczas instalowania systemu, instalowania czego kolwiek właściwie, czasami przy kopiowaniu z dysku na dysk, czasem nic nie robiac itd. Nie mam juz pomysłu czego to jest wina! Może ktos ma jakis pomysł?? Temperatura jest w normie 32-35 stopni. Drugi problem to dysk. Bios rozpoznaje 160GB Windows XP 128GB ??? 20% to troche za duzo!! Moze ktos spotakł sie z takim problemem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 pozycz od kolegi mocny zasilacz i koniecznie markowy nie jakis codeszit , megabajt czy im pokrewne , najlepiej to jakis cziftek albo modecom i sprawdz czy sie wiesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Drugi problem to dysk. Bios rozpoznaje 160GB Windows XP 128GB ??? 20% to troche za duzo!! Moze ktos spotakł sie z takim problemem??? Wystarczy skorzystać z opcji "Szukaj", zainstaluj XP z SP1 albo SP2 i nie będziesz miał problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 zmien zasilacz i bedzie po problemi z wieszaniem sie sprzetu . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...