Skocz do zawartości
tequila66

Rally Trophy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały problemik z ustawieniem sterowania w tej grze. Posiadam pełną wersję z czasopisma "pley" i jak kliknę by ustawić jaki przycisk na padzie ma co robić winshit dostaje zwiechy :evil: zostaje menu z gry, muzyczka sobie dalej ciupie, ale pojawia sie kursor z windowsa, który się nawet rusza tyle że nic nie reaguje. Wie ktoś co z tym zrobić bo deafultowe obsadzenie przycisków doprowadza mnie do szału.

Swoją drogą ta gra...wróć symulator jest naprawdę genialna, dlaczego jej wcześniej nie zauważyłem, naprawdę nie wiem :oops: Grafika jak na podeszły wiek jest znakomita i niektóre odcinki np. w Kenii mogłyby śmiało konkurować z Colinem4 lub Richardem :P . Fizyka jazdy to poezja, bardzo podobna do tej w RBR tyle że szersze trasy i wolniejsze (niektóre) samochody wybaczają więcej błędów przez co i gra się przyjemniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie spales ostatnie 2 lata :)

W gre sie ostro zagrywalem i pomysl sobie, ze opanowalem ja na klawiaturze.

Bylo to oczywiscie masakrycznie trudne ale na kierownice nie zamierzalem w tamtym czasie wydawac pieniadze.

Teraz widze jaki to byl blad.

Z checia wrocilbym do tej pozycji sprobowac swoich sil na kierownicy ale gdzies ja zawieruszylem lub pozyczylem.

A co do zwiech to jak sam wiesz gra jest troche starawa i moze miec problemy z nowszymi sterownikami do karty graficznej. Szczegolnie, ze to ATI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie spales ostatnie 2 lata :)

Nie tyle co spałem co demo mnie zraziło, samochód sie jakoś dziwnie zachowywał, a grafika na prehistorycznym C400; riva 8MB; 128MB sdram była że tak powiem nieciekawa. Widać że w wersji 1.1 poprawiono baaaardzo wiele błędów, a i kompa mam 16X szybszego (na podstawie pomiarów w Q3) :D

EDIT: W rozdziałce 640x480x16 menu konfiguracji sterowania działa poprawnie, ale i tak THX za pomoc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi