M4TEUSZ Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Mam mały problemik z ustawieniem sterowania w tej grze. Posiadam pełną wersję z czasopisma "pley" i jak kliknę by ustawić jaki przycisk na padzie ma co robić winshit dostaje zwiechy :evil: zostaje menu z gry, muzyczka sobie dalej ciupie, ale pojawia sie kursor z windowsa, który się nawet rusza tyle że nic nie reaguje. Wie ktoś co z tym zrobić bo deafultowe obsadzenie przycisków doprowadza mnie do szału. Swoją drogą ta gra...wróć symulator jest naprawdę genialna, dlaczego jej wcześniej nie zauważyłem, naprawdę nie wiem :oops: Grafika jak na podeszły wiek jest znakomita i niektóre odcinki np. w Kenii mogłyby śmiało konkurować z Colinem4 lub Richardem :P . Fizyka jazdy to poezja, bardzo podobna do tej w RBR tyle że szersze trasy i wolniejsze (niektóre) samochody wybaczają więcej błędów przez co i gra się przyjemniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 u mnie pomaga restart windowsa, wlaczenie gry i odrazu przejscie do ustawien. a gdy chce pozniej cos poprawic to niestety znowu musze kompa resetowac bo inaczej mam to co ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Faktycznie spales ostatnie 2 lata :) W gre sie ostro zagrywalem i pomysl sobie, ze opanowalem ja na klawiaturze. Bylo to oczywiscie masakrycznie trudne ale na kierownice nie zamierzalem w tamtym czasie wydawac pieniadze. Teraz widze jaki to byl blad. Z checia wrocilbym do tej pozycji sprobowac swoich sil na kierownicy ale gdzies ja zawieruszylem lub pozyczylem. A co do zwiech to jak sam wiesz gra jest troche starawa i moze miec problemy z nowszymi sterownikami do karty graficznej. Szczegolnie, ze to ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Faktycznie spales ostatnie 2 lata :)Nie tyle co spałem co demo mnie zraziło, samochód sie jakoś dziwnie zachowywał, a grafika na prehistorycznym C400; riva 8MB; 128MB sdram była że tak powiem nieciekawa. Widać że w wersji 1.1 poprawiono baaaardzo wiele błędów, a i kompa mam 16X szybszego (na podstawie pomiarów w Q3) :D EDIT: W rozdziałce 640x480x16 menu konfiguracji sterowania działa poprawnie, ale i tak THX za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 A gra ktos jeszcze w to bo ja ostatnio to odkuzylem i zaczylem na nowo szalec trzeba przyznac ze gra jest naprawde trudna colin przy niej to bajka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 W wakację trochę pobrykałem w Rally trophy bo Rysiu z lekka mi się nudził, gra nadal jest świetna, fizyka niemal tak dobra jak w Ryśku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...