Kaczyman Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Interesuje mnie założenie sobie WC ale mam za mało inforamcji na jej temat z rozmów które tu przeczytałem na temat WC wyniosłem tylko ile kto podkrecił procka :( A chciałbym sie dowiedziec czegoś wiecej na temat WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wejdź na główną tweak.pl i poszukaj w artykułach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a czego konkretnie chcesz sie dowiedziec? jak zbudowac? gdzie kupic materialy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczyman Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 gdzie kupić to wiem. np.z czego się zkałada;jak złożyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Użyj opcji SZUKAJ w tym forum. Tematów o WC jest mnóstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczyman Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 i wszystko jest poświencone temu ile kto podkrecił procka a ja chce się dowiedzieć konkretów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nie pisz glupot ! Osobiscie kilkakrotnie opisywalem Wc, wielu innych userow tez, poprostu poszukaj i poczytaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Nie pisz glupot ! Osobiscie kilkakrotnie opisywalem Wc, wielu innych userow tez, poprostu poszukaj i poczytaj ! No ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Tak jest, owszem, jak w opcji "szukaj" wpiszesz WC, to pewnie pierwsze 100 z kilkuset postów, nie bedą na temat, ale jak przerzucić prare stron, to znajdziesz wszystko o czym chcesz sie dowiedzieć... Co prawda łatwiej jest zapytać wprost, ale takie posty bardzo zaśmiecają forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...