poisson5 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Witam. Czy ktos moze wie jaki czas dostepu maja pameici zamontoewane na karcie RADEON 9800PRO 256MB DDR2 SAPPHIRE?? Bardzo prosze o pomoc... Ja nie mam jak sprawdzic bo sa radiatorki na pamieciach kotrych nie chcial bym zrywac :| JEzeli ktos wie bardzo prosze o info bo sprawa dosc pilna ... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 2,8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 DDR2 2,8 cos wolno mi sie zdaje... ? pozatym raczej musze miec pewnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Sapphire Radeon 9800 Pro Atlantis Czy to ten ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...