Skocz do zawartości
timmon24

Problem z instalacją gier w systemie XP prosze pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bardzo dziwny problem z instalowaniem gier podczas instalacji prawie każdej gry np sillent hill 3 i wielu innych pojawia sie taki gdziwny komunikat YOU dont HAVENT ACCES IT ERROR! niewiem co jest grane ?

spotkał sie ktoś z tym

Mam grafe radeon9600pro gigabyte dołączone byly do neij orginalne gierki np TOMB RAIDER i to samo

YOU dont HAVENT ACCES IT ERROR pomóznice niewiem o co chodzi z tym ?

Mam system XP server pack1 sprzęt jak w podpisie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za pomoc ale aby zainstalowac np taka gre jak sillent hill3 5 płytowa to wychodzi na to ze musze wszytstko z 6 gb zgrać na dysk no troche to uciązliwe

eh teraz mam takie watpliwosc czy to przez win XP ja mialem wczensiej win xp i nie bylo takiego porblemu ta sama gierka normalnei bezproblemowo sie zainstalowała .

Win XP ma problemy z grami ale tylko starszymi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie to jest straszne

meczyęłm sie przy kompie z 50 godz 1 nieprzespana w tym noc

Znowu przeinstalowałem system XP z 5 razy i cąły czas ten sam problem z grami

Podsumowująć wychodzi mi tak że :

-windows xp komp[letnie nie na daje sie do gier które mają wiecej niż 1 cd (przy wkładaniu płytki drugiej wywala błąd ten co napisałem we wczesniejszym poście )

ALE TO JEST BEZ SENSU PRZECIEZ TYLE LUDZI MA XP I GRA

Dla przykąłdu podam nie moge zainstalować FAR CRY ,GTA 3 nawet ,TOMB RAIDERA ANGEL... i wieleinnych gier nie działa

-zainstalowalem win2003 server też nic podobnie jak pod XP

I teraz mam pytanie czy w takiej sytuacji sie poddać i powrócić do WINDOWSA 98 tutaj gry chodziły ok ?

PROSZE was dajcie mi jakies rady co robić jakies wskazówki bo mnei juz siły opadaja pozatym jestem tak wkurzony na tego XP :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ze niewiem co robić

z góry thanx za wszelkie wskazowki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możliwe jest żeby coś się grzało w kompie ? zobacz na przykład prime`m lub seti`m czy proc się nie grzeje, do tego spróbowałbym dla testu zrzucić jakąś grę robiącą problemy na dysk (obraz CD) a potem spróbować zainstalować z virtualnego napędu jak pójdzie to znaczy że to nie wina windowsa tylko raczej jakiś problem sprzętu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w koncu postanowiłem że spróbuje zainstalowac windowsa 98SE takiego tylko mam jako drugi system po XP porfess

TYlko teraz moje pytanie w jaki sposób mam zainstalowac tego win98 skoro mam juz xp.

Wiem tylko tyle ze na osobnej partycji powinienem miec tego 98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w koncu postanowiłem że spróbuje zainstalowac windowsa 98SE takiego tylko mam jako drugi system po XP porfess

TYlko teraz moje pytanie w jaki sposób mam zainstalowac tego win98 skoro mam juz xp.

Wiem tylko tyle ze na osobnej partycji powinienem miec tego 98 w koncu postanowiłem że spróbuje zainstalowac windowsa 98SE takiego tylko mam jako drugi system po XP porfess

Wiem tylko tyle ze na osobnej partycji powinienem miec tego 98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi