RuDi Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Witam. Mam troszke kasy odlozone i zastanawiam sie nad wyborem wydajnego bloku dla X800@XT . Tak sobie szukalem na sieci i trafilem na Danger dena Maze gpu z peltem ( o tutaj). Moj dylemat polega na tym czy warto pchac sie w pelta? Potrzeba bardzo dobry zasilacz, rownie dobre chlodzenie no i cena :? . Czy BIE da rade schlodzic: blok na Cpu od Thorna (A 64 ma byc) + tego Maze'a z peltem. Uklad ze zbiornikiem i Hydorem L30. Moze dac sobie spokój i zostac przy takim bloczku tylko bez pelta ? Wszystkie sugestie mile widziane :D Jezli to juz bylo walkowane to mozecie mnie zbesztac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 siostro poprosze siekiere, nie dla mnie, dla tego pacjenta :) zarty zartami ale do rzeczy-wg mnie nie warto, sam sobie odpowiedziales zreszta dlaczego-Potrzeba bardzo dobry zasilacz, rownie dobre chlodzenie no i cena. wiec zostaw tego peltiera i skladaj wc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Oj,ale na tym peltierze to bys mogl powalczyc o maxymalne osiagi. Po prostu dostosuj swoje wymagania do posiadanej gotowki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Watek do skasowania. Peltier odszedl w zapomnienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...