MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 1. Gdzie w Polsce mozna kupic bude ThermalTake-a z zasilaczem??? 2. Gdzie kupic CoolerMaster IHC-L71 i co sadzicie o tym coolerze??? 3. Czy buda ThermalTake-a (aluminium) i cooler jw. wyciszyly by mego kompa (obecnie cooler standardowy od P4 i buda Modecom Imperial). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ad1. w 4maxie-ale bez zasilacza 899zeta ad2.nie wiem ad3.pewnie trochę tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 co do wyciszania ma buda to ja nie wiem... pozatym mysle ze by bylo glosniej bo w TT'ku sa bodajze 4 wiatraki dodatkowe a ty pewnie nie masz zadnego w tym imperialu. Lepiej sobie kup chiefteca i zmoduj na swoj styl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Sa dwa dodatkowe i to h**owo glosne i dotego zilka z "glosem odrzutowca".... A co do zasilek od TT gdzie to dostac w 4max nie maja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 www.4max.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Znam ten adres. Stad wiem, ze nie oferuja zasilek od TT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ale gdzie dostac bude TT z zasilaczem??? I co z tym wentylem na ich stronie nic niema.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ale gdzie dostac bude TT z zasilaczem??? I co z tym wentylem na ich stronie nic nie ma.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 heh z antkiem 1800 i Ti4400 mam niemal identyczny wynik w 3dmarku 10611 :) bez żadnego podkręcania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Na dentkach 40.41??? Ja uzywam 30.82 (win98) wiec wynik dosc skromny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...