michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Mam standartowego coolera i temperatura wunosi w stress 54 stopnie. Jak podkręciłem do 1,55Ghz to temperatura w stress 61 stopni. Co może być nie tak. Kupie chyba thermaltake IndigoOrb p4. Jak dla mnie to jest dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nic dziwnego. Przecież Twój procesor to Williamett'e, a to jest niezły grzejnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Kupie tego thermaltake-a i paste srebrną, chce zejść poniżej 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 to ci powiem ze sie niezle nameczysz :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 no tez tak mysle jak berkut , jak zejdziesz do 40 stopni to edzie niezly wyczyn :-)[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Nic dziwnego. Przecież Twój procesor to Williamett'e, a to jest niezły grzejnik. Dokładnie, to norma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A może volcano 7+ ...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Nic dziwnego. Przecież Twój procesor to Williamett'e, a to jest niezły grzejnik. Mój jak jak przekroczy 42 stopnie to juz sieje panike :) A mam 1.6a@2.4 z boxowym coolerem. Opłacało sie czekam za P4 northwood Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...