Gość Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs Cool&Trendy=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 chaliera..moglem nie zmieniac nazwy usera :) ale jak tu nie zmieniac, skoro licze ja i jimmi... :) ale dogonie dogonie :) dzieki FIDO za staty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 po statach widać tylko jedno - większość już się przesiadła na Boinc a ci co pozostali albo nie wiedzą że team się przesiadł albo wciąż liczą pełną parą. szczególnie że w zestawieniu zaczynają się pojawiać teamy których nigdy tu nie było (w statach się nie mieściły) Fido - niezłe jak zawsze :D ale nie wiem czy nie czas zmienić platformę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 W Cool&Trendy=] jest tak, że niektórzy się wyłamali i zamiast przestać liczyć (team przeszedł na emeryturę) to liczą nadal i się nie przyznają:>, jest też drugi problem.... nie wiemy kto liczy :D, nie mamy pojęcia ile maszyn jest "zarażonych" i czyje:} - był plan zdobyć certyfikat 10k i koniec - nie udało się:> nadal liczymy około 14WU/dzień =] Dzięki FiDO ze mimo ze teoretycznie nie istniejemy nadal uwzględniasz nas w statystykach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 chaliera..moglem nie zmieniac nazwy usera :) ale jak tu nie zmieniac, skoro licze ja i jimmi... :)Pisalem kiedys, ze jak ktos zmienia nazwe to ma dac cynk, a wtedy zrobie czary mary i bedzie ok ;) Jak widzisz, dzisiaj juz poczarowalem ;) Fido - niezłe jak zawsze ale nie wiem czy nie czas zmienić platformęMoze i czas... ale zanim zrobie staty do boinca minie troche czasu, zanim poznam zasade jego dzialania i jakies ciekawe strony, z ktorych moglbym czerpac dane. Nie mowie jednak nie.. mowie tylko, ze jeszcze nie teraz, musze troche opanowac to co mam w tej chwili do zrobienia, a jest tego troche :) Jak juz sie przesiade i zaczne kombinowac nad nowymi statami to napewno dam znac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 W Cool&Trendy=]jest też drugi problem.... nie wiemy kto liczy :D, nie mamy pojęcia ile maszyn jest "zarażonych" i czyje:} W Boincu nie ma takiego problemu wszystkie kompy wyświetlane są w opcjach twojego konta wiesz kto ile i na czym liczy ile dostaje credytów za próbki itp jest to spore udogodnienie w porównaniu ze starym seti 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 chaliera..moglem nie zmieniac nazwy usera :) ale jak tu nie zmieniac, skoro licze ja i jimmi... :)Pisalem kiedys, ze jak ktos zmienia nazwe to ma dac cynk, a wtedy zrobie czary mary i bedzie ok ;) Jak widzisz, dzisiaj juz poczarowalem ;) thnx :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...