Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 29-10-2004

Rekomendowane odpowiedzi

po statach widać tylko jedno - większość już się przesiadła na Boinc a ci co pozostali albo nie wiedzą że team się przesiadł albo wciąż liczą pełną parą. szczególnie że w zestawieniu zaczynają się pojawiać teamy których nigdy tu nie było (w statach się nie mieściły)

Fido - niezłe jak zawsze :D ale nie wiem czy nie czas zmienić platformę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Cool&Trendy=] jest tak, że niektórzy się wyłamali i zamiast przestać liczyć (team przeszedł na emeryturę) to liczą nadal i się nie przyznają:>, jest też drugi problem.... nie wiemy kto liczy :D, nie mamy pojęcia ile maszyn jest "zarażonych" i czyje:} - był plan zdobyć certyfikat 10k i koniec - nie udało się:> nadal liczymy około 14WU/dzień =]

Dzięki FiDO ze mimo ze teoretycznie nie istniejemy nadal uwzględniasz nas w statystykach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chaliera..moglem nie zmieniac nazwy usera :) ale jak tu nie zmieniac, skoro licze ja i jimmi... :)

Pisalem kiedys, ze jak ktos zmienia nazwe to ma dac cynk, a wtedy zrobie czary mary i bedzie ok ;)

Jak widzisz, dzisiaj juz poczarowalem ;)

Fido - niezłe jak zawsze  ale nie wiem czy nie czas zmienić platformę

Moze i czas... ale zanim zrobie staty do boinca minie troche czasu, zanim poznam zasade jego dzialania i jakies ciekawe strony, z ktorych moglbym czerpac dane.

Nie mowie jednak nie.. mowie tylko, ze jeszcze nie teraz, musze troche opanowac to co mam w tej chwili do zrobienia, a jest tego troche :)

Jak juz sie przesiade i zaczne kombinowac nad nowymi statami to napewno dam znac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Cool&Trendy=]jest też drugi problem.... nie wiemy kto liczy :D, nie mamy pojęcia ile maszyn jest "zarażonych" i czyje:}

W Boincu nie ma takiego problemu wszystkie kompy wyświetlane są w opcjach twojego konta wiesz kto ile i na czym liczy ile dostaje credytów za próbki itp jest to spore udogodnienie w porównaniu ze starym seti 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chaliera..moglem nie zmieniac nazwy usera :) ale jak tu nie zmieniac, skoro licze ja i jimmi... :)

Pisalem kiedys, ze jak ktos zmienia nazwe to ma dac cynk, a wtedy zrobie czary mary i bedzie ok ;)

Jak widzisz, dzisiaj juz poczarowalem ;)

thnx :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...